Κάλυμμα πισίνας

Η σωστή επένδυση για προστασία & οικονομία

Είτε θέλετε να προετοιμάσετε την πισίνα σας για τον χειμώνα, διατηρώντας τη καθαρή και ασφαλή για παιδιά και κατοικίδια, είτε θέλετε να διατηρήσετε τη θερμοκρασία του νερού για απόλαυση της κολύμβησης για μεγαλύτερη διάρκεια, ένα κάλυμμα πισίνας ανταποκρίνεται σε κάθε σας ανάγκη!

Καλύψτε κάθε ανάγκη:

  • Θερμομόνωσης
  • Ασφάλειας
  • Αισθητικής
  • Άνεσης

Κατόπιν αυτοψίας στον χώρο σας και ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και του χώρου σας, τοποθετούμε το κατάλληλο κάλυμμα πισίνας (υπέργειο ή βυθιζόμενο) για μέγιστη λειτουργικότητα και πρακτικότητα:

Αυτόματο ηλεκτρικό με ρεύμα ή ηλιακό panel                              

Χειροκίνητο ημιαυτόματο – με ράγες      

Κάλυμμα περσίδων αυτόματο – χειροκίνητο

Κερδίστε χρόνο και χρήματα αποτρέποντας σημαντικές απώλειες νερού, ενέργειας και χημικών από την πισίνα σας, σε οποιαδήποτε εποχή.

Αφήστε την προσεκτική, επαγγελματική τοποθέτηση του καλύμματος πισίνας σε εμάς και μειώστε την εξάτμιση του νερού, έως και 50% την απώλεια των χημικών και κατά 95% την απώλεια θερμότητας.

Για να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την επόμενη κολυμβητική σεζόν, είμαστε μόλις ένα τηλέφωνο μακριά! 

Αναλαμβάνουμε

Ιδιωτικές πισίνες

 Πισίνες ξενοδοχείων

Κολυμβητήρια

Επαγγελματικές πισίνες

Γιατί μαζί μας

Διενεργούμε δωρεάν αυτοψία του χώρου εφαρμογής του καλύμματος πισίνας για επαρκή μελέτη και σωστή τοποθέτησή του πριν λάβετε την τελική προσφορά.

 Άμεση εξυπηρέτηση καθόλη τη διάρκεια του χρόνου ή κατά την περίοδο που εσείς θα επιλέξετε να καλύψετε την πισίνα σας.

Τεχνογνωσία, πλήρης κατάρτιση & πολυετής εμπειρία στα καλύμματα πισίνας κάθε τύπου (ηλεκτρικά/χειροκίνητα) & των αξεσουάρ χειροκίνητης περιέλιξης καλυμμάτων.

Πλήρης κάλυψη κάθε τύπου και μεγέθους πισίνας, υπάρχουσας ή υπόανακαίνιση.

 Άμεση ανταπόκριση (εντός 24 ωρών) σε περίπτωση βλάβης ηλεκτρικού καλύμματος ή προβλήματος που απαιτεί την αντικατάστασή του

Δυνατότητα επιδιόρθωσης, επανασχεδιασμού & ανακατασκευής ήδη υπαρχόντων έργων, ημιτελών ή ξεπερασμένων από τον χρόνο.

Έργα που αναλαμβάνουμε για Επισκευή – Ανακαίνιση πισίνας

Ισοθερμικό – Ηλιακό Θερμομονωτικό Κάλυμμα Πισίνας

Διατηρήστε τη θερμοκρασία του νερού της πισίνας σας και εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα από το μειωμένο λειτουργικό κόστος θέρμανσης πισίνας με την εξειδικευμένη τοποθέτηση ενός ισοθερμικού καλύμματος πισίνας που αποτρέπει τις απώλειες θερμότητας.

Κάλυμμα Ασφαλείας

Προστατέψετε αποτελεσματικά τα παιδιά ή τα κατοικίδιά σας που κυκλοφορούν στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας, διατηρώντας την παράλληλα καθαρή από σκουπίδια, χώματα ή σκόνη με ένα ανθεκτικό κάλυμμα ασφαλείας.

Κάλυμμα Χειμώνα

Αν θέλετε να προστατέψετε την πισίνα σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα από τις έντονες καιρικές συνθήκες ή όταν μένει αχρησιμοποίητη για καιρό, αλλά και να κρατήσετε μακριά σκόνες, σκουπίδια ή ακόμη και μικρά ζώα που κινδυνεύουν να πέσουν μέσα, η τοποθέτηση ενός καλύμματος χειμώνα είναι η ιδανική λύση.

Καλεστε Τωρα

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καλέστε μας σήμερα

Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς

PoolSwift turned my pool into a sparkling oasis! The maintenance team is diligent and efficient. I can always count on their expertise for a pristine pool. Highly recommend!

Sarah Thompson

Home owner

Managing multiple properties means managing multiple pools. PoolSwift has made my life so much easier. Their services are top-notch, and the team is always responsive. A true asset for property managers!

John Reynolds

Property Manager

As a business owner with a pool on-site, maintenance is crucial. PoolSwift has been our go-to partner. The team is reliable, and their attention to detail ensures our pool is always in tip-top shape. Fantastic service!

Lisa Miller

Business Owner

Working with PoolSwift has been a pleasure. They understand the importance of integrating the pool design with the overall landscape. Their commitment to excellence is evident in every maintenance task. Highly recommended for fellow architects!

Mike Carter

Landscape Architect

Συχνές ερωτήσεις

1. Πώς μπορώ να προμηθευτώ το κάλυμμα πισίνας;

Κατόπιν συνεννόησης, διαθέτουμε καλύμματα πισίνας με σχεδίαση και κατασκευή αυστηρών προδιαγραφών και υψηλής αντοχής για τις εκάστοτε ανάγκες της πισίνας σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το είδος καλύμματος που χρειάζεστε, τον τρόπο προμήθειάς του και το σχετικό κόστος.

2. Πόσο καιρό πρέπει να διαρκεί ένα κάλυμμα πισίνας;

Συνήθως, ένα καλής ποιότητας κάλυμμα πισίνας -ιδίως ένα κάλυμμα ασφαλείας- διαρκεί από πέντε έως δέκα χρόνια, ανάλογα με το πόσο συχνά χρησιμοποιείται και για πόσο καιρό εκτίθεται σε συνθήκες, όπως η βρωμιά και το ηλιακό φως.

3. Κάθε πότε πρέπει να αφαιρώ το κάλυμμα πισίνας;

Το καλοκαίρι μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε το κάλυμμα της πισίνας (ιδιαίτερα τη νύχτα όταν η θερμοκρασία του αέρα πέφτει) για να δροσιστεί το νερό της πισίνας με φυσικό τρόπο.

Το κάλυμμα δεν πρέπει να παραμένει συνεχώς ανοιχτό για περισσότερες από 7 συνεχόμενες ημέρες.

4. Πώς πρέπει να αποθηκεύω το κάλυμμα πισίνας;

Μόλις το κάλυμμα της πισίνας σας είναι καθαρό και στεγνό, θα πρέπει να το αποθηκεύσετε σε ξηρό και δροσερό μέρος για να αποφύγετε τυχόν ζημιές που προκαλούνται από την υγρασία ή τις ακραίες θερμοκρασίες.

Η υγρασία μπορεί να οδηγήσει σε ανάπτυξη μούχλας, η οποία κατά συνέπεια θα προκαλέσει ζημιά στο κάλυμμά σας.

5. Επηρεάζει το κάλυμμα πισίνας το pH του νερού;

Ένα σταθερό κάλυμμα ασφαλείας επηρεάζει τη χημεία του νερού με δύο τρόπους: 

– Eμποδίζει τη βροχή και το χιόνι να εισέλθουν στην πισίνα και να την αραιώσουν και 
– Eμποδίζει τη διαφυγή διοξειδίου του άνθρακα.
– Αυτό σημαίνει ότι το pH δεν είναι σε θέση να ανέλθει φυσιολογικά στο “ανώτατο όριό” του.