Επισκευή | Ανακαίνιση Πισίνας

Το κλειδί για την αισθητική & τεχνική αναβάθμιση της πισίνας σας.

Θέλετε να αναδιαμορφώσετε, να ανακατασκευάσετε ή να επισκευάσετε την πισίνα σας για αισθητικούς ή τεχνικούς λόγους;

Με την επισκευή – ανακαίνιση της πισίνας σας μπορείτε να τη μεταμορφώσετε, βελτιώνοντας παράλληλα την ενεργειακή της απόδοση.

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στις επισκευές-ανακαινίσεις και κατασκευές πισινών, από υπάρχουσες έως ολοκαίνουργιες, ειδικά κατασκευασμένες πισίνες, σας εγγυόμαστε ένα καλαίσθητο, αλλά και πλήρως λειτουργικό αποτέλεσμα.

Εξοικονομήστε νερό και ενέργεια και ελαχιστοποιήστε τη χρήση χημικών, με την υιοθέτηση νέων συστημάτων οικολογικής τεχνολογίας που θα απογειώσουν τον ηλεκτρομηχανολογικό σύστημα της πισίνας σας.

Γιατί να περιμένετε να περάσει άλλη μια σεζόν για να αποκτήσετε την πισίνα που σας αξίζει;

Κάντε την πισίνα σας τόσο μοναδική όσο εσείς, με ένα τηλεφώνημα.

Αναλαμβάνουμε

Ιδιωτικές πισίνες

Πισίνες ξενοδοχείων

Κολυμβητήρια

Επαγγελματικές πισίνες

White and grey concrete building near swimming pool under clear sky during daytime

Γιατί μαζί μας

Διενεργούμε δωρεάν αυτοψία στο χώρο σας για τον ακριβή προσδιορισμό των εργασιών ανακαίνισης-επισκευής και την εκτίμηση κόστους.

Εγγυημένα τέλειο αποτέλεσμα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Έμπειρο & καταρτισμένο συνεργείο.

Υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα, που δένει αρμονικά με τον περιβάλλοντα χώρο. 

 Ταχύτατη διεκπεραίωση εργασιών για άμεση επαναλειτουργία της πισίνας.

Δυνατότητα επιδιόρθωσης, επανασχεδιασμού & ανακατασκευής ήδη υπαρχόντων έργων, ημιτελών ή ξεπερασμένων από τον χρόνο.

Έργα που αναλαμβάνουμε για Επισκευή – Ανακαίνιση πισίνας

Ανακαίνιση – ανακατασκευή πισίνας

Μόνωση & στεγανοποίηση με Liner

Αλλαγή βάθους ή σχήματος μιας πισίνας

Μετατροπή πισίνας από skimmer σε υπερχείλιση

Επένδυση με PVC LINER

Βάψιμο με εποξειδικό χρώμα υψηλής καλυπτικότητας και αντοχής σε τριβή

Τοποθέτηση πλακιδίων-ψηφίδων πισίνας

Μαρμάρινες σχάρες υπερχείλισης

Πατητή Τσιμεντοκονία

Επισκευές

Ανίχνευση & επισκευή διαρροών

Εργασίες επισκευής / αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού (π.χ.: σύστημα ηλεκτρόλυσης άλατος, ενεργοποιημένη γυάλινη άμμος, αντλία inverter)

Στοκάρισμα πισίνας

Αλλαγή φίλτρων

Τοποθέτηση υποβρύχιων φωτιστικών πισίνας (led νέας τεχνολογίας)

Διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου

Επισκευή μηχανοστασίου

Έλεγχος & επισκευή πλακιδίων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καλέστε μας σήμερα

Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς

PoolSwift turned my pool into a sparkling oasis! The maintenance team is diligent and efficient. I can always count on their expertise for a pristine pool. Highly recommend!

Sarah Thompson

Home owner

Managing multiple properties means managing multiple pools. PoolSwift has made my life so much easier. Their services are top-notch, and the team is always responsive. A true asset for property managers!

John Reynolds

Property Manager

As a business owner with a pool on-site, maintenance is crucial. PoolSwift has been our go-to partner. The team is reliable, and their attention to detail ensures our pool is always in tip-top shape. Fantastic service!

Lisa Miller

Business Owner

Working with PoolSwift has been a pleasure. They understand the importance of integrating the pool design with the overall landscape. Their commitment to excellence is evident in every maintenance task. Highly recommended for fellow architects!

Mike Carter

Landscape Architect

Συχνές ερωτήσεις

1. Πόσο κοστίζει η ανακαίνιση πισίνας;

Το κόστος ανακαίνισης μιας πισίνας μπορεί να ποικίλλει σημαντικά, ανάλογα με το μέγεθος της πισίνας και την πολυπλοκότητα του έργου γενικότερα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να λάβετε σχετική προσφορά

2. Πόσος καιρός χρειάζεται για να γίνει η ανακαίνιση μιας πισίνας;

Ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση ενός έργου ανακαίνισης πισίνας καθορίζεται από το μέγεθός της, αλλά και από την ποσότητα και το είδος των εργασιών που εκτελούνται.

Η ανακαίνιση πισίνας μπορεί να διαρκέσει από πέντε έως επτά ημέρες, εκτός εάν πρόκειται για εξωτερική πισίνα που είναι εκτεθειμένη σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες, οπότε μπορεί να διαρκέσει περισσότερο.

3. Πώς θα καταλάβω ότι η πισίνα μου χρειάζεται ανακαίνιση;

Ορισμένα σημάδια που μπορεί να υποδηλώνουν ότι ήρθε η ώρα να ανακαινίσετε την πισίνα σας περιλαμβάνουν ρωγμές και άλλα σημάδια στην επιφάνεια της πισίνας, όταν ο σοβάς είναι τραχύς, αποχρωματισμένος ή ραγισμένος, όταν τα πλακάκια κουνιούνται, είναι ξεπερασμένα, αποχρωματισμένα ή ραγισμένα.

Εάν η επιφάνεια μιας πισίνας έχει υποστεί σημαντικές φθορές, θα πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία διαρροής.

4. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν εκτίμησης πριν την ανακαίνιση πισίνας;

Ναι. Μπορείτε να μας καλέσετε σήμερα για να προγραμματίσετε την ημέρα και την ώρα που ένας από τους ειδικούς τεχνικούς μας θα επισκεφθεί το χώρο σας για αξιολόγηση της κατάστασης της πισίνας σας και των έργων που απαιτούνται, αλλά και για την εκτίμηση κόστους.

5. Τι είδους πισίνες μπορείτε να ανακαινίσετε;

Η Stasinopoulos Pool Service μπορεί να αναδιαμορφώσει πισίνες (εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου), καθώς και υδρομασάζ (τζακούζι) που συνδέονται με την κύρια πισίνα σας.

6. Ποια είναι η καλύτερη εποχή για ανακαίνιση πισίνας;

Η ανακαίνιση της πισίνας σας καλό είναι να πραγματοποιείται προς τα τέλη του φθινοπώρου ή στις αρχές του χειμώνα, δηλαδή εκτός περιόδου αιχμής. Κατά τη συγκεκριμένη περίοδο, η πισίνα σας δεν έχει μεγάλη ζήτηση όπως το καλοκαίρι.

Αν και μπορεί να γίνει κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε εποχής, η ανακαίνιση της πισίνας σας προς το τέλος του έτους θα διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία της κατά την καλοκαιρινή περίοδο.