Επισκευή Service Jacuzzi | Sauna | Spa

Για απρόσκοπτη λειτουργία του Spa & εγγυημένα μέγιστη χαλάρωση

Ένας σύγχρονος χώρος Spa που περιλαμβάνει Υδρομασάζ (Jacuzzi), χρειάζεται την κατάλληλη φροντίδα, που απαιτεί σύγχρονες και εξειδικευμένες τεχνικές για αξιόπιστη συντήρηση και επισκευές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Συντηρήστε σωστά ή επισκευάστε το jacuzzi σας και αποκομίστε τα μέγιστα θεραπευτικά οφέλη για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης. 

Εμπιστευθείτε μας για την επίλυση κάθε προβλήματος, από μικρές βλάβες μέχρι απαιτητικές επισκευές και διασφαλίστε την απρόσκοπτη λειτουργία και τη μέγιστη απόδοση του spα σας.

Δώστε στον εαυτό σας ή/και στους πελάτες σας την ευκαιρία να βιώσουν την απόλυτη εμπειρία ευεξίας. Με ένα απλό τηλεφώνημα, η έμπειρη ομάδα μας θα βρίσκεται κοντά σας.

Αναλαμβάνουμε

Κέντρα ευεξίας (ξενοδοχειακών μονάδων, αθλητικών χώρων, γυμναστηρίων κλπ)

Jacuzzi & Spa       

Γιατί μαζί μας

Πολυετής εμπειρία & πλήρης εξειδίκευση στην επισκευή-service Jacuzzi.

Ολοκληρωμένο service στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Πιστοποιημένα ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας, άμεσα διαθέσιμα, χωρίς καθυστερήσεις.

Service Jacuzzi

Ανακτήσετε τη λάμψη και την άριστη λειτουργία του Jacuzzi σας με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες επισκευής που προσφέρουμε, επιστρέφοντας την πολυτέλεια και την απόλαυση στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Με την ανάλογη προσαρμογή στις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας, στην υπηρεσία μας για συντήρηση και service Spa περιλαμβάνονται:

Service Jacuzzi

Σχολαστικός καθαρισμός

Επιθεώρηση των εξαρτημάτων, των ηλεκτρικών, των υδραυλικών εγκαταστάσεων και των στεγανοποιήσεων

Βαθμονόμηση θερμαντήρα & θερμοκρασίας

Βλάβες αντλιών

Διαρροές υδραυλικών εξαρτημάτων

Λειτουργικότητα πίδακα & φυσητήρα

Καθαρισμός/αντικατάσταση φίλτρου

Συμβουλές & συστάσεις

ΚΑλεσΤε ΤΩρα

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καλέστε μας σήμερα

Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς

PoolSwift turned my pool into a sparkling oasis! The maintenance team is diligent and efficient. I can always count on their expertise for a pristine pool. Highly recommend!

Sarah Thompson

Home owner

Managing multiple properties means managing multiple pools. PoolSwift has made my life so much easier. Their services are top-notch, and the team is always responsive. A true asset for property managers!

John Reynolds

Property Manager

As a business owner with a pool on-site, maintenance is crucial. PoolSwift has been our go-to partner. The team is reliable, and their attention to detail ensures our pool is always in tip-top shape. Fantastic service!

Lisa Miller

Business Owner

Working with PoolSwift has been a pleasure. They understand the importance of integrating the pool design with the overall landscape. Their commitment to excellence is evident in every maintenance task. Highly recommended for fellow architects!

Mike Carter

Landscape Architect

Συχνές ερωτήσεις

1. Πόσο συχνά πρέπει να συντηρείται ένα Jacuzzi;

Ο έλεγχος και η ρύθμιση της ισορροπίας του νερού του Jacuzzi γίνεται 2-4 φορές την εβδομάδα. Ο καθαρισμός του φίλτρου του κάθε 1-2 εβδομάδες και η αντικατάστασή του μία φορά τον χρόνο. Για να το διατηρήσετε καθαρό, θα πρέπει να γίνεται αποστράγγιση και να ξαναγεμίζει κάθε 3-4 μήνες.

Σε επαγγελματικούς χώρους απαιτείται σχολαστική και συχνότερη συντήρηση (επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες).

2. Γιατί να κάνω service Spa;

Υπάρχουν ποικίλα οφέλη που προκύπτουν από το service Spa (Jacuzzi, Sauna), όπως:

Παράταση της διάρκειας ζωής: Η συντήρηση του spa μπορεί να παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του. Κατά τη διάρκεια ενός service, οι τεχνικοί μπορούν να εντοπίσουν και να επιδιορθώσουν μικρά ζητήματα πριν γίνουν μεγάλα προβλήματα, γλιτώνοντάς σας από δαπανηρές επισκευές ή την ανάγκη πρόωρης αντικατάστασης.

Διατήρηση της ενεργειακής απόδοσης: Ένα σωστά συντηρημένο spa είναι πιο ενεργειακά αποδοτικό, γεγονός που μεταφράζεται σε χαμηλότερους λογαριασμούς ενέργειας. Οι τεχνικοί θα επιθεωρήσουν και θα καθαρίσουν εξαρτήματα, όπως αντλίες, θερμαντήρες και φίλτρα, για να διασφαλίσουν τη βέλτιστη λειτουργία τους, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα.

Πρόληψη δαπανηρών επισκευών: Μικρά προβλήματα μπορούν γρήγορα να εξελιχθούν σε δαπανηρές επισκευές αν αφεθούν χωρίς φροντίδα. Προγραμματίζοντας τακτική συντήρηση, μπορείτε να εντοπίσετε και να αντιμετωπίσετε αυτά τα μικροπροβλήματα νωρίς. 

Εξασφάλιση βέλτιστης απόδοσης: Με την πάροδο του χρόνου, η βρωμιά και οι χημικές ανισορροπίες μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση του spa. Η τακτική συντήρηση περιλαμβάνει τον καθαρισμό και την εξισορρόπηση της χημείας του νερού, διασφαλίζοντας ότι το νερό είναι ασφαλές και ότι το spa λειτουργεί με τη μέγιστη δυνατή απόδοση.